Wielsloten

Wielsloten

De aanschaf van velgen en banden is vaak een behoorlijke investering. Helaas zijn uw wielen daardoor nogal diefstalgevoelig. Een slotbout, ookwel wiel- of velgslot genoemd, zorgt ervoor dat uw velgen blijven waar ze horen, namelijk onder uw auto!

Een set slotbouten bestaat meestal uit 4 slotbouten of -moeren en 1 bijbehorende sleutel. Door per velg een bout te vervangen door een slotbout, is het een heel stuk moeilijker om uw velgen te stelen. Ook voor de aanschaf en plaatsing van slotbouten kunt u bij Rouwette Autobanden terecht.

Maakt u gebruik van slotbouten? Zorg er dan voor dat u het opzetstuk (de dopsleutel) van uw slotbout altijd bij u heeft. In geval van een lekke band of een bandenwissel moeten de velgen namelijk wel van de auto kunnen.

Komt u langs voor een afspraak voor een bandenwissel of nieuwe banden? Wanneer u gebruik maakt van slotbouten stellen wij het zeer op prijs wanneer u de dopsleutel alvast bij de hand houdt of af geeft bij onze receptie.

Veilig op weg

Rouwette Autobanden is een VACO gecertificeerd autobandenservicebedrijf gevestigd in Kerkrade en Klimmen. Wij staan bekend om onze deskundigheid, eerlijk advies en persoonlijke service. Moderne apparatuur en goed gemotiveerd en geschoold personeel dragen hieraan bij.