Vrachtwagen banden

Vrachtwagen banden

Om ervoor te zorgen dat uw vrachtwagens zo veilig en optimaal mogelijk hun kilometers kunnen maken, is het van belang dat de banden altijd in topconditie zijn. De vrachtwagenband moet aan hele specifieke eisen voldoen. Goede vrachtwagenbanden zijn van duurzame materialen gemaakt, kunnen zware belasting aan en leveren een uitstekende stabiliteit.

Voor optimale grip, lage rolweerstand, trekkracht en draagvermogen, moeten de banden perfect zijn afgestemd op de aard en het gewicht van het transport, de weg- of terreincondities en natuurlijk het aantal kilometers dat u rijdt. Bij Rouwette Autobanden kunt u kiezen uit een ruim assortiment vrachtwagenbanden, geheel afgestemd op uw specifieke eisen. Al onze vrachtwagenbanden hebben een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Wij adviseren u dan ook graag!

Veilig op weg

Rouwette Autobanden is een VACO gecertificeerd autobandenservicebedrijf gevestigd in Kerkrade en Klimmen. Wij staan bekend om onze deskundigheid, eerlijk advies en persoonlijke service. Moderne apparatuur en goed gemotiveerd en geschoold personeel dragen hieraan bij.