SUV/4×4 banden

SUV/4×4 banden

De 4×4 wordt allang niet meer alleen op ruig terrein gebruikt. Ook in het normale straatbeeld zijn terreinwagens en Sport Utility Vehicles overal aanwezig. Dit betekent dat moderne banden zowel op de onverharde als verharde wegen goede prestaties moeten leveren. Trekkracht en comfort moeten optimaal op elkaar afgestemd zijn.

4×4-banden.

Dit type banden heeft door het sterke profiel en de vele lamellen een grote grip op het terrein. Door een speciale rubbersamenstelling halen de banden een hoog rendement en veroorzaken ze veel minder geluid op de openbare weg. De meeste 4×4-banden hebben een speciale beschermrand om de velgen. Dat voorkomt beschadigingen aan het wiel.

SUV-banden.

En dan zijn er ook de SUV-banden. Deze banden zijn geschikt voor auto’s die grotendeels op normale wegen rijden. Deze banden kunnen hoge snelheden aan. Ze zijn beter toegerust op remmen en een goede waterafvoer. Deze banden hebben het profiel van wegbanden, maar hebben genoeg tractie voor lichte terreinritten.

Rouwette Autobanden biedt u een ruime keuze in 4×4- en SUV-banden. Wij bieden u graag advies over de mogelijkheden voor uw auto, afgestemd uw persoonlijke situatie.

Veilig op weg

Rouwette Autobanden is een VACO gecertificeerd autobandenservicebedrijf gevestigd in Kerkrade en Klimmen. Wij staan bekend om onze deskundigheid, eerlijk advies en persoonlijke service. Moderne apparatuur en goed gemotiveerd en geschoold personeel dragen hieraan bij.