Run-Flat banden

Run-Flat banden

Het de- en monteren van uw banden gebeurt bij ons met grote zorgvuldigheid. Hierbij maken wij gebruik van zeer moderne apparatuur en geschoold personeel. Speciaal voor het de- en monteren van grotere inchmaten en brede banden, beschikken wij over een Corghi Artiglio Master 26, een van de meest geautomatiseerde banden(de-)montagemachines ter wereld.

Met behulp van dit montage-apparaat is de- en montage tot en met 26” inch mogelijk. Ook het monteren van brede banden is geen enkel probleem. Daarnaast werkt de Corghi Master zeer precies, zodat schade aan uw banden of lichtmetalen velgen wordt uitgesloten.

Run Flat
Tevens zijn wij gespecialiseerd in de- en montage van Run Flat banden. Run Flat banden zijn bekend onder diverse benamingen en afkortingen zoals RFT (Run Flat Tyres), ROF (Run-on-Flat), SSR (Self Supporting Runflat), ZP (Zero Pressure) en EMT (Extended Mobility Technologie). Met deze banden kunt u, in geval van een lekke band, nog 80 kilometer doorrijden met een snelheid van 80km/h.

Door de verstevigde zijwand behoudt deze band zijn rijeigenschappen bij een lekke band en hoeft u dus niet langs de kant van de weg te wisselen naar uw reservewiel. Het (de-)monteren en repareren van Run Flat banden vereist vakkennis. Door de verstevigde zijwand zijn deze banden namelijk stugger dan “normale” banden. Rouwette Autobanden heeft deze kennis in huis, ons personeel heeft hier speciale cursussen en trainingen voor gevolgd.

Bij Rouwette Autobanden kunt u dan ook terecht voor de aankoop, montage en (indien mogelijk) reparatie van uw Run Flat banden.

Veilig op weg

Rouwette Autobanden is een VACO gecertificeerd autobandenservicebedrijf gevestigd in Kerkrade en Klimmen. Wij staan bekend om onze deskundigheid, eerlijk advies en persoonlijke service. Moderne apparatuur en goed gemotiveerd en geschoold personeel dragen hieraan bij.