Oldtimer banden

Oldtimer banden

Wie zelf in een klassieker rijdt, stelt hoge eisen aan de uitrusting. Een oldtimer of klassieker is pas af als de juiste banden zijn gemonteerd. Bent u op zoek naar dé banden voor uw oldtimer? Dan bent u bij Rouwette Autobanden aan het juiste adres.

Wij kunnen bijna alle maten, merken en typen oldtimerbanden leveren. Uiteraard worden deze vakkundig gemonteerd en gebalanceerd.

Ook voor het balanceren van gesloten of “blinde” velgen (diverse Peugeot en Citroen-velgen zonder naafgat) en (oldtimer-)spaakwielen kunt u bij Rouwette Autobanden terecht. Spaakwielen worden bij ons gebalanceerd met behulp van speciale hulpstukken. Hierbij is het essentieel dat het wiel precies zo wordt opgespannen op het balanceerapparaat zoals het ook op de uw auto zit. Alleen op deze manier is een optimaal resultaat haalbaar.

Daarnaast kunt u ook bij ons ook terecht voor het uitlijnen van uw oldtimer door een van onze ervaren monteurs.

Veilig op weg

Rouwette Autobanden is een VACO gecertificeerd autobandenservicebedrijf gevestigd in Kerkrade en Klimmen. Wij staan bekend om onze deskundigheid, eerlijk advies en persoonlijke service. Moderne apparatuur en goed gemotiveerd en geschoold personeel dragen hieraan bij.