Industrie banden

Industrie banden

De juiste band voor uw industrievoertuig hangt vooral af van de sector waarin uw bedrijf actief is. Industriebanden is een verzamelnaam voor alle banden die gebruikt worden voor industriële toepassingen. De productrange loopt uiteen van banden voor kleine vorkheftrucks tot bijvoorbeeld banden voor de gigantische containerheftrucks. Industriebanden zijn dus speciale banden voor bijzondere voertuigen en gebruik in bijzondere ruimtes.

De grote variëteit aan industriebanden is grofweg in drie categorieën te onderscheiden: luchtbanden, volrubberbanden en massieve banden. Zowel onze massieve-, volrubberbanden als luchtbanden staan bekend om hun duurzaamheid en lage kostprijs per draaiuur.

Rouwette Autobanden biedt u hierbij een breed assortiment. We leveren alle grote merken in al hun toepassingen. Bij uw banden horen uiteraard ook wielen. Wij kunnen voor elk voertuig en band de bijpassende wielen leveren. Ook leveren wij deel- en ringwielen. Voor industriebanden en -wielen bent u bij ons dan ook aan het juiste adres!

Veilig op weg

Rouwette Autobanden is een VACO gecertificeerd autobandenservicebedrijf gevestigd in Kerkrade en Klimmen. Wij staan bekend om onze deskundigheid, eerlijk advies en persoonlijke service. Moderne apparatuur en goed gemotiveerd en geschoold personeel dragen hieraan bij.