Bestelwagen banden

Bestelwagen banden

Als ondernemer wilt u de kosten voor uw bestelwagen zo laag mogelijk houden. De kostprijs per kilometer is voor u van groot belang, evenals de prijs-kwaliteitverhouding van de banden en wielen. Een lange levensduur en geringe rolweerstand zijn daarbij cruciale criteria waaraan deze banden dienen te voldoen. Tevens hebben deze speciale banden ook alle voordelen van een personenwagenband, zoals een gering afrolgeluid, prima stuureigenschappen en een optimaal en veilig weggedrag op een nat wegdek.

Speciaal voor busjes en kleine transportvoertuigen worden de zogenaamde C-banden (Commercial-banden) gebruikt.  Daarnaast worden ook steeds vaker “Reinforcedbanden” (RF-banden) of XL-banden (Extra Load) gebruikt. Deze banden hebben een versterkte onderbouw en zijn daarom geschikt voor een zware belasting.

Wij geven u graag een professioneel advies, waarbij uw wensen en uw budget centraal staan.
Maar onze service gaat verder: de bandenspanning controleren, desgewenst vullen met stikstof, check-up van de gemonteerde en gebalanceerde wielen, banden en uitlijning. Hierdoor blijft uw rijcomfort op elk moment gegarandeerd. Net als de levensduur van uw assen, veersystemen en de as-belasting.

Veilig op weg

Rouwette Autobanden is een VACO gecertificeerd autobandenservicebedrijf gevestigd in Kerkrade en Klimmen. Wij staan bekend om onze deskundigheid, eerlijk advies en persoonlijke service. Moderne apparatuur en goed gemotiveerd en geschoold personeel dragen hieraan bij.