Rouwette Autobanden in Klimmen

Naar onze vestiging in Kerkrade

 

Rouwette Autobanden is een autobandenservicebedrijf in Limburg en staan bekend om onze deskundigheid en persoonlijke service. Moderne apparatuur en goed gemotiveerd en geschoold personeel dragen hieraan bij.

 

 

 

Breed assortiment

Ons bedrijf vertegenwoordigt een groot assortiment aan banden; voor elke klant in en om Limburg wat wils. Wij zijn gespecialiseerd in personenwagenbanden, vrachtwagenbanden, winterbanden, 4 seizoenbanden; alle banden voor de tractor tot scooter.

 

 

 

Uw veiligheid, ons beroep

Naast de verkoop van banden en wielen houden wij ons ook bezig met het balanceren en monteren van uw banden en het uitlijnen van uw auto. Rouwette Autobanden in Limburg, uw veiligheid is ons beroep!

 

 

 

Lid van Eurotyre

Als bedrijf in Limburg hebben wij gekozen voor Eurotyre, een Europees netwerk van bandenadviseurs. Eurotyre bundelt de krachten van meer dan 800 zelfstandige bedrijven. Samen behartigen wij de belangen van onze klanten.

 

 

 

Pechservice en samenwerking met leasemaatschappijen

Wij beschikken over een Europese pechservice, waarmee wij dus ook de reizende klant te allen tijde te hulp kunnen schieten. Ook onderhouden wij contacten met verschillende leasemaatschappijen. Door een gezamenlijke koopkracht van meer dan 3 miljoen banden bieden wij u een interessante prijs.

 

 

 

VACO gecertificeerd

Rouwette Autobanden in Limburg is VACO gecertificeerd. Dit betekent dat ons bedrijf voldoet aan de kwaliteitseisen van de brancheorganisatie voor banden en wielen.